Bowling & dinner

Met een 26-tal leden en sympathisanten namen we deel aan een namiddagje bowling met aansluitend een all-you-can-eat buffetje in de Xuri wok. Een zeer gezellige namiddag die voor een aantal onder ons nog uitdraaide tot in de vroege uurtjes op de Grote Markt van Lier!

Lees meer »

Nieuwe 1* instructeur!

De weg naar de instructeurstitel is een werk van lange adem. Maar onze eigenste Diving Davy heeft deze sinds 14 april 2024 met succes volbracht! Een nieuwe, jeugdige aanwinst voor onze instructeursgroep binnen de club waardoor onze opleidingen nog gerichter en vlotter zullen verlopen!

Lees meer »

CPR & AED training

Misschien wel de beste jaarlijkse gewoonte die we hebben als duikclub! Voor de meeste clubleden was dit een herhaling van de CPR en AED procedures. Voor de nieuwe clubleden een uitgelezen kans om dit mee te nemen in hun opleiding. Bedankt aan iedereen voor de talrijke opkomst en aan de lesgevers voor hun toewijding!

Lees meer »

Sinterklaas

De liveaboard uit Spanje bracht ons Sinterklaas. Die brave oude man kwam ons op de clubavond van 5 december een bezoek brengen met zijn helpende hand, duikpiet.

Lees meer »

Herfstduik Put van Ekeren

Een geslaagde herfstduik, met de doopduik voor Dominique, en de 5de duik voor Kevin (voortaan door het leven gaande als 1ster duiker ⭐). Dikke proficiat aan allebei! 🎉🍾

Lees meer »

Club weekend

Zonnig nazomerweer, goedgemutste deelnemers, en een onbetaalbaar kookteam hebben het clubweekend in Zeeland weer onvergetelijk gemaakt.

Lees meer »

Club BBQ

Weer een geslaagde editie van de jaarlijkse club BBQ. Met een 25-tal leden was het zowel bakken in de zon als op de BBQ. Het zwembad bracht verfrissing voor enkelen onder ons.

Lees meer »

Avondduik Stavenisse

Het werd een geslaagde clubduik waarna we gezellig bleven hangen met een warm drankje en enkele hapjes. De prachtige zonsondergang maakte de avond compleet!

Lees meer »

Nieuwe 3*D!

Sinds vandaag hebben we een nieuwe 3* duiker in de club, dikke proficiat Grétry! Dat er nog vele duiken mogen volgen 👌🦈🤿

Lees meer »

Eerste zomerduik!

Strijenham was een succes! Met 5 duikploegen maakten we enkele mooie duiken. Enkelen onder ons hebben zelfs een sepia en een lipvis kunnen spotten! Na de duik was het nog gezellig nagenieten tot de zon al lang achter de horizon was gedoken. 

Lees meer »