CPR & AED training

Misschien wel de beste jaarlijkse gewoonte die we hebben als duikclub! Voor de meeste clubleden was dit een herhaling van de CPR en AED procedures. Voor de nieuwe clubleden een uitgelezen kans om dit mee te nemen in hun opleiding. Bedankt aan iedereen voor de talrijke opkomst en aan de lesgevers voor hun toewijding!

Lees meer »

Sinterklaas

De liveaboard uit Spanje bracht ons Sinterklaas. Die brave oude man kwam ons op de clubavond van 5 december een bezoek brengen met zijn helpende hand, duikpiet.

Lees meer »

Herfstduik Put van Ekeren

Een geslaagde herfstduik, met de doopduik voor Dominique, en de 5de duik voor Kevin (voortaan door het leven gaande als 1ster duiker ⭐). Dikke proficiat aan allebei! 🎉🍾

Lees meer »

Club weekend

Zonnig nazomerweer, goedgemutste deelnemers, en een onbetaalbaar kookteam hebben het clubweekend in Zeeland weer onvergetelijk gemaakt.

Lees meer »

Club BBQ

Weer een geslaagde editie van de jaarlijkse club BBQ. Met een 25-tal leden was het zowel bakken in de zon als op de BBQ. Het zwembad bracht verfrissing voor enkelen onder ons.

Lees meer »

Avondduik Stavenisse

Het werd een geslaagde clubduik waarna we gezellig bleven hangen met een warm drankje en enkele hapjes. De prachtige zonsondergang maakte de avond compleet!

Lees meer »

Nieuwe 3*D!

Sinds vandaag hebben we een nieuwe 3* duiker in de club, dikke proficiat Grétry! Dat er nog vele duiken mogen volgen 👌🦈🤿

Lees meer »

Eerste zomerduik!

Strijenham was een succes! Met 5 duikploegen maakten we enkele mooie duiken. Enkelen onder ons hebben zelfs een sepia en een lipvis kunnen spotten! Na de duik was het nog gezellig nagenieten tot de zon al lang achter de horizon was gedoken. 

Lees meer »

Clubduik & sepiatrofee

Op 18 mei zakten een tiental van onze leden weer af naar Zeeland voor twee duikjes met een gastronomische tussenpauze. Voor de diehards onder hen werd er nog een derde duik in de Put van Ekeren gepland. 

Lees meer »

Doopduik 2023 Oesterdam

Een gezellige, maar vooral geslaagde eerste clubduik van het jaar waarin twee van onze nieuwe leden hun eerste duik in buitenwateren mochten beleven.

Lees meer »